Aisea e le tutusa ai le makaina o le masini leisa fiber?

1. Fa'aoga le umi fa'atotonu e vili ai i se manatu fa'apitoa: E tofu le umi fa'atatau e iai lona umi fa'apitoa.Afai e sese le umi fuafuaina, o le a le tutusa le iuga o le togitogiga.

2. O le pusa o loʻo tuʻuina i totonu o se nofoaga mautu ina ia le tutusa le galvanometer, le faʻata fanua ma le laulau faʻaalia, aua o le tootoo ma le gaosiga o le a eseese le umi, e mafua ai ona le tutusa le oloa.

3. Fa'aaliga tioata vevela: A ui atu se leisa i se tioata fa'apitoa (fa'ata, ata), e vevela le tioata ma fa'atupuina sina fa'aletonu.O lenei suiga o le a mafua ai le faʻateleina o le laser taulaʻi ma le faʻapuupuuina o le umi faʻatatau.A tu le masini ma suia le mamao i le taulaiga, pe a uma ona ki le leisa mo se vaitaimi, o le malosi malosi o le leisa galue i luga o mea e suia ona o le vevela mata tioata, e mafua ai le le tutusa e aafia ai sikoa. .

4. Afai, mo mafuaaga faaletino, o meatotino o se vaega o mea e le fetaui, o le taunuuga o suiga faaletino ma vailaau o le a ese foi.O meafaitino e matua maaleale ile tali laser.E masani lava, o le a'afiaga o se mea e tumau, ae o mea e le feso'ota'i e ta'ita'i atu ai i fa'aletonu o oloa.O le aʻafiaga e faʻaituau ona o le tau o le malosi laser e mafai ona maua e mea taʻitasi e eseese, e mafua ai le le tutusa i le oloa.